Hof 88a Bergeijk
18 september, 2018

Little Wild Thing

Heerlijk vind ik het… Om met kleding bezig te zijn; op zoek naar leuke trends, nieuwigheden spotten maar ook om verschillende merken te mixen en matchen tot een perfecte combi. Voor mezelf maar nog meer voor de kids…

Zo liep ik ook tegen het toffe life-style merk Your Wishes aan.  Een leuk, jong merk met  snel wisselende collecties voor baby’s en peuters met zachte stoffen en hippe printjes. Een leuke samenwerking ontstaat. Niet alleen ik ben enthousiast over collectie, ook onze klanten zijn erg te spreken over de items die worden ingekocht. Regelmatig komt het dan ook voor dat de verschillende items snel zijn uitverkocht. Hierdoor ontstaat dan ook het idee om een collectie te ontwerpen speciaal voor Leff! Kinderkleding. Rokjes, jurkjes, tuniekjes, leggings en haarbandjes in maat 74 tot en met 104 moeten er komen. Maar wanneer dit allemaal is uitgewerkt lijkt het mij ook  leuk om long-sleeves en sweaters toe te voegen. De bekende tekst-shirts van Your Wishes worden voorzien van een nieuw ontwerp met een vette knipoog naar onze accessoire-lijn: Petites Madames. En zo is de eerste exclusieve collectie “Little Wild Thing” een feit.

Na wat keuze-stress over de stofjes ( eigenlijk wilde ik ze allemaal) en wat heen en weer gemail over de ontwerpen en een hondertal telefoontjes ter bevestiging… Heb ik de eerste samples binnen! (whohooooo) En heel toevallig zijn het nét de maten van (onze) Liz en Noor (de dochter van mijn broer). Deze lieftallige dames zijn de perfecte modellen om onze eerste collectie te showen. (zie foto’s 😉 )

Zaterdag 22 september hangt het in de winkel… Kom jij een kijkje nemen?