Hof 88a Bergeijk
14 januari, 2019

Inspiratie-dagje Sundayschool

 

Na een gezellig zaterdag-avondje uit met mijn collega’s, was het zondag 13 januari wel een beetje moeilijk wakker worden… Maar we hadden een missie! Bij “De Fabrique” was dé kindermodebeurs met alle hippe en nieuwe merken van dit moment. En dat kunnen we natuurlijk niet missen!

Met een sprookjesachtige entree met duizenden lichtjes was het thema Winterwonderland meteen duidelijk.. De sfeer was lekker uitgelaten, het was een vrolijke drukte.

Via de vakbladen had ik al vernomen dat er verschillende “volwassen” merken op deze beurs een kinderlijn zouden lanceren, dus ik was benieuwd en vol verwachting. Maar wat ik ook altijd weer spannend vind; wat worden stofjes voor volgend jaar? Welke trends ga je het meeste zien? Wat zijn de musthaves die je zeker niet mag missen? Brengen mijn huidige merken ook deze trendy items? Of moet er misschien een merkje bij? Zo ja, wat valt er dan evt af? Je begrijpt het al; zo’n beurs is altijd een feestje maar ook altijd weer een gepuzzel.

De komende week ga ik alle (nieuwe) merken eens even naast elkaar leggen en op mijn gemak bekijken. Wie brengt wat? Wat neem ik bij de een? En wat neem ik bij de ander? Kan ik ook dat ene broekje combineren met die leuke top van dat andere merk?  Want dat is iets wat ik erg belangrijk maar ook erg leuk vind. Hierdoor krijg je vaak net wat apartere combinaties en setjes die niet iedereen heeft. En daar houd ik van!!

Dusssss terwijl nu de voorjaarscollectie binnen druppelt in de winkel, ben ik in mijn hoofd lekker met de wintercollectie van volgend jaar bezig… Zullen we afspreken dat ik je een beetje op de hoogte ga houden? Van alle leuke dingetjes die nu binnen komen. En alle trendy items die ik tegenkom tijdens mijn inkooprondje voor volgende winter…

    Tot snel!!